• dom
BR

Kolorowe szaszłyki z grilla. GRILLOVE - szaszłyki z warzywami i kiełbasą drobiową ze szpinakiem

BR

Szaszłyki z grilla. GRILLOVE - przepis na szaszłyki z warzywami i kiełbasą drobiową ze szpinakiem

Kolorowe szaszłyki z kiełbasy drobiowej ze szpinakiem

Na 5 SZTUK potrzebujecie:

5 kiełbasek drobiowych ze szpinakiem GROT
1 cukinia
1 czerwona papryka
1 żółta papryka
1 czerwona cebula
oliwa lub olej
sól
pieprz

Przygotowanie

Kiełbasę i cukinię pokroić w plasterki, papryki w kostkę, a cebulę na 4 ćwiartki. Przełożyć do miseczek, doprawić solą i pieprzem.

Nadziewać naprzemiennie składniki na patyczki i grillować (na patelni grillowej lub grillu) w sumie przez ok. 10-12 minut, z każdej strony po około 2-3 minuty. W trakcie grillowania można smarować oliwą.

SMACZNEGO!

BR

plus.dzienniklodzki.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2019 Polska Press Sp. z o.o.